عسل خوب چه عسلی است؟

عسل خوب چه عسلی است؟عسل خوب چه عسلی است؟

عسل خوب چه عسلی است؟

باورهای غلط رایج بین مصرف کنندگان
۱٫تست عسل در یخچال
۲٫عسل خوب و طبیعی دیگر پیدا نمیشود و اگر پیدا شود حتما هر کیلوی آن ۱۰۰ هزار تومان به بالاست
۳٫عسل موم دار مطمئن تر است
۴٫عسل طبیعی باید زلال باشد
۵٫عسلی که شکرک بزند حتما نامرغوب و تقلبی است
۶٫عسلی اصل است که حتما وحشی باشد
۷٫تست آن با مورچه و فندک و غیره………
۸٫اگر عسل معطر باشد حتما به آن اسانس میزنند
و خلاصه اینقدر ایراد میگرن که نسبت به هیچ خوراکی دیگه تا این حد حساسیت ندارن و اخر هم میرن همون شکر و استفاده میکنن بجای عسل:flushed::wink:

——————————————————————————————————-

پاسخ به شبهات بالا :

۱٫عسل به دما حساس است و در دمای زیر ۱۱ درجه خود را گرفته و سفت میشود و در دمای بالای ۴۵ درجه مثل آب رقیق می شود پس عسل حتما درون یخچال سفت می شود ولی باید توجه داشت که عسل به دلیل پایین بودن رطوبت آن یخ نمیزند

خواص دارویی عسل:
۲٫با توجه به هزینه های فروش و تهیه عسل و خرید از مراکز فروش بی واسطه عسل طبیعی می توان عسل طبیعی را با کمترین قیمت در بازار تهیه کرد.این مراکز نقطه وصل مستقیم بین زنبورداران و مصرف کنندگان هستند که قیمت تمام شده پایینی عسل را تهیه و یا حتی تولید میکنند. تا همه مصرف کنندگان بتوانند عسل طبیعی را به کمترین قیمت تهیه کنند

۳٫در موقع خرید باید کیفیت عسل مورد نظر باشد چون در عسل موم دار تشخیص محتوای آن سخت تر است
و. تشخیص کیفیت عسل بعد استراکتور کردن برای مصرف کننده راحت تر است. شاید عسل موم دار تغذیه شده باشد

۴٫عسل به دلیل پیوندهای کلوییدی مات و تار است . البته عسل تغذیه شده از شکر زلال است(یعنی زنبور به جای استفاده از گل و گیاه با کمک زنبوردار از شیره شکر تغذیه می کند و این عسل هم چون زنبور تهیه کرده و در معده زنبور به آن آنزیم اضافه شده عسل است اما کیفیت عسل طبیعی را ندارد)

۵٫عسل صاف نشده و رس گیری نشده حتما به دلیل دیاستاز رس کرده و شکرک میزند.البته در مراکز فروش عسل .عسل رس گیری شده و دیگر رس نمیکند یعنی شکرک نمیزند

۷٫راه تست عسل به وسیله بویایی چشایی و بینایی میباشد و برای اطمینان بیشتر می توان عسل را به ازمیشگاه های معتبر داد تا درصد ساکاروز درصد فروکتوز ph عسل درصد رطوبت و غیره…. را به وسیله ازمایش نشان دهد

۶٫عسل طبیعی طبق استاندار ایران باید سکاروزش زیر ۵ درصد باشد. اما زنبوردارانی هستند که عسلی تولید می کنند که ساکاروز آن زیر ۳ و یا حتی زیر ۲ میباشد و کیفیت آن بسیار عالیست . ودر مقابل شاید عسل وحشی ساکاروز آن بالای ۵ درصد باشد یا انسان به نحوی در تولید آن به طور غیر مستقیم دخالت کنند.عسل با کیفیت وحشی ساکاروزش زیر ۲ درصد باید باشد که همان طور که گفته شد عسل های با کیفیت زنبوردارن با عسل وحشی از لحاظ ساکاروز برابری میکنند

خواص دارویی عسل:
۸٫عسل طبیعی حتما معطر است و بوی گلی را می دهد که زنبور از آن تغذیه کرده است.برای تست کردن اینکه بدانید آیا عطر عسل ارگانیک و طبیعی است یا اسانس و افزودنی است درب عسل را باز کنید و بگذارید به طور کامل عطر و بوی آن تخلیه شود و سپس درب آن را بسته و در محیطی نسبتا گرم بگذارید بعد چند ساعت و یا حتی چند روز درب عسل را باز کنید.مجدد خواهید دید که عطر و بوی عسل دوباره بازگشته است.چون عطر و بوی عسل در بوم آن نهفته است

بهترین راه تشخیص عسل خوب اینست که : از آدم خوب تهیه کنی!!

اشتراک گذاری در:


ما را در اینستاگرام دنبال کنید

بازکردن صفحه فروشگاه اینترنتی بدلیجات و زیور آلات شیک پوش

نظر خود رابنویسید

آدرس ایمیل شما به هیچ کس نشان داده نخواهد شد


*